De specialist in compressoren

CST is gespecialiseerd in hoge druk en lage druk compressoren en toebehoren voor zowel ademlucht als industriële toepassingen.
Lees meer

Airnet

AIRnet Aluminium is de meest effectieve oplossing voor uw lucht- of gasnet. De snelle en gemakkelijke installatie zorgt ervoor dat u uw bedrijfsvoering in recordtijd kunt voortzetten.
AIRnet is lekvrij en corrosievrij. De leidingen en appendages worden geleverd met 10 jaar garantie. AIRnet is een herbruikbaar leidingnet ontworpen in overeenstemming met EN 13480-3 voor een snel, eenvoudig en betrouwbaar distributienetwerk voor perslucht, stikstof, vacuüm en andere inerte gassen. AIRnet heeft diverse industriële certificeringen en biedt het hoogste veiligheids- en kwaliteitsniveau.
Het optimale leidingnetwerk is afgemeten, gepland en geïnstalleerd ter ondersteuning van duurzame ‘operational excellence’ in het productieproces. Materiaal- en productontwerp, installatie- en onderhoudskosten, flexibiliteit en veiligheid; ze hebben allemaal een invloed op de totale bedrijfskosten en de mate van efficiëntie in uw productie. Als u op zoek bent naar een hoogwaardig en probleemloos systeem dat kan worden aangepast voor elke productielocatie, dan is AIRnet de beste investering die u kunt maken. Het gaat om een hoogwaardig aluminium systeem dat speciaal ontworpen is om geld te besparen.

Print datasheet

  • Neem direct contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 CST Schiphorst - Made by TeamCreative.nl