'Wij gaan voor service, kwaliteit en duurzaamheid'

Lees meer

'Wij gaan voor service, kwaliteit en duurzaamheid'

Lees meer

'Wij gaan voor service, kwaliteit en duurzaamheid'

Lees meer

Met ons totaalpakket ontzorgen wij u graag

Compressor Service Techniek is gespecialiseerd in hoge druk en lage druk compressoren en toebehoren voor zowel ademlucht als industriële toepassingen.
CST houdt zich bezig met de in- en verkoop, service, onderhoud, levering en inbedrijfstelling van zowel ademlucht compressoren als industriële compressoren. Onze technische ervaring en ruime voorraad van onderdelen zorgen voor de juiste oplossing voor u en een snelle levering. U krijgt vooraf vakkundig advies over de aanschaf van uw compressorinstallatie. Wij ontwerpen en realiseren de complete inrichting en zorgen voor correcte levering en inbedrijfstelling.

CST heeft ruime ervaring met speciale projecten zoals inbouw van compressor- en/of ademluchtinstallaties in containers of aanhangers.
Ook verzorgen wij preventief en correctief onderhoud aan uw bestaande compressorinstallatie en voeren wij de nodigde keuringen uit waaronder de KVI (Keuring Voor Ingebruikneming).
U kunt bij CST verder terecht voor in- en verkoop van machines, elk denkbaar fabricaat vacuümpomp, reparatie of revisie.

Contact

Bedrijvenstraat 9

7641 AM Wierden (Ov)

+31 546 578252 info@cst-schiphorst.nl
  • Neem direct contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2023 CST Schiphorst - Made by TeamCreative.nl