De specialist in compressoren

CST is gespecialiseerd in hoge druk en lage druk compressoren en toebehoren voor zowel ademlucht als industriële toepassingen.
Lees meer

Germ Steringa

Bij CST staat service voorop

Compressor Service Techniek staat voor kwaliteit, duurzaamheid en service op het gebied van hoge- en lage druk compressoren.
Door de jaren heen heeft CST een prominente reputatie opgebouwd, gebaseerd op zeer veel technische kennis en praktische ervaring.

Snel schakelen
Germ Steringa, werkzaam sinds 2012 in het magazijn, vertelt meer over zijn functie en het bedrijf. ‘’Sinds 1999 heeft CST het pand aan de Bedrijvenstraat 7-9 betrokken.
Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid. In het magazijn wordt een volledige voorraad bijgehouden van bijna alle denkbare onderdelen die een compressor kan bevatten.
Wanneer een klant een storing meldt, zijn wij in staat om deze snel en vakkundig op te lossen. Doordat wij zo’n uitgebreide voorraad hebben kunnen wij één van onze compressormonteurs op pad sturen met het juiste onderdeel zodat de installatie zo snel mogelijk weer opstart.
Mocht het probleem niet snel te verhelpen zijn dan plaatsen onze monteurs een tijdelijke machine.’’

”Wanneer een productieproces stil komt te liggen door een mankement aan de compressor doen wij er alles aan om zo snel mogelijk de storing te verhelpen.”


Meedenken
Eén van de services die CST biedt is het verhuurconcept ‘Easy Care’. Wanneer een bedrijf op zoek is naar een nieuwe compressorinstallatie of een aanvulling op de huidige apparatuur, kan de installatie ook gehuurd worden.
Germ Steringa: ‘’Naar de wens van de klant kan alles gehuurd worden: wij verhuren onder andere compressoren, vulpanelen, persluchtketels, buffercilinders en koeldrogers.’’
Germ vertelt dat het niet enkel de machine is wat een klant huurt maar dat CST ook voorziet in de inspectie en het onderhoud dat de installatie nodig heeft.
Ook worden eventuele leidingsystemen gecontroleerd op lekkages en/of beschadigingen. Het onderhoud wordt conform fabrieksspecificaties uitgevoerd en aangepast op de omgeving en de gebruikersomstandigheden. Germ: ‘’Hierdoor is CST een betrouwbare partner en daar ben ik als werknemer trots op.’’

Personeel
Met een groeiend klantenbestand en de bekende schaarste aan onder meer technisch personeel is CST doorlopend op zoek naar technische vakmensen. Ook Germ zoekt een nieuwe collega, er wacht een uitdagende functie bij hem in het magazijn. ‘’Lijkt het je een uitdaging om onder andere met mij de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn op te pakken? Bekijk dan eens onze vacaturepagina op onze website en schrijf je sollicitatie! Wie weet zijn wij binnenkort collega’s en ben je de schakel tussen de monteurs en de verkoopafdeling.’’

”Er staat een technische functie in het magazijn open. Bovendien biedt deze functie doorgroeimogelijkheden tot een leidinggevende functie.”

  • Neem direct contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 CST Schiphorst - Made by TeamCreative.nl